Άστον Βίλα: Επικοινωνία με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ

Σωτήρης Μυκονίου
Άστον Βίλα: Επικοινωνία με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ

bet365

Σύμφωνα με το «Athletic», και ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας είναι στην λίστα της Άστον Βίλα και μάλιστα υπήρξε και συζήτηση μαζί του.

Ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «λιονταριών» από τον Μάρτιο του 2020 και ήταν εκείνος που κατάφερε να τα κάνει ξανά πρωταθλητές μετά από 19 χρόνια κατακτώντας και το βραβείο του προπονητή της σεζόν (2020-2021).

Μπορεί φέτος η Σπόρτινγκ Λισαβώνας να μην έχει ξεκινήσει καλά, όμως η Άστον Βίλα έχει πολύ καλή γνώμη για τις προπονητικές του ικανότητες. Το συμβόλαιού του με την πορτογαλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως οι «Χωριάτες» τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους αντικαταστάτες για την θέση του προπονητή της ομάδας, που έμεινε κενή, μετά την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ.

Εκτός απ' αυτόν, στο στόχαστρο της Βίλα είναι τόσο οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που όμως δεν φαίνεται θετικός στην προοπτική αυτή, αφού θέλει να πάει σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου, και Τόμας Τούχελ, όσο και οι Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ και Σον Ντάις, που έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι τον περασμένο Απρίλιο, μετά από δέκα χρόνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα