Κλοπ: Μήνυση στα αγγλικά ΜΜΕ που του «χρέωσαν» ξενοφοβικές δηλώσεις προς τη διοίκηση της Σίτι

Κλοπ: Μήνυση στα αγγλικά ΜΜΕ που του «χρέωσαν» ξενοφοβικές δηλώσεις προς τη διοίκηση της Σίτι

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ασκήσει ειδική μνεία στις διοικήσεις των Σίτι, Νιούκαστλ και Παρί ως προς την οικονομική τους δυνατότητα, κάτι που ερμηνεύθηκε από μερίδα ΜΜΕ ως ξενοφοβική δήλωση και ο Γερμανός τεχνικός κινείται νομικά σύμφωνα με την «Telegraph».

Ο απόηχος του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν λέει να κοπάσει. Την ώρα που «τρέχουν» οι έρευνες για τα εμετικά συνθήματα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι με θέμα την τραγωδία του Χίλσμπορο και τη ρίψη νομισμάτων προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και την επίθεση οπαδών των Reds στο πούλμαν των Σίτιζενς, ο Γιούργκεν Κλοπ κινείται νομικά κατά των αγγλικών ΜΜΕ που συνέδεσαν το όνομά του με ξενοφοβικές δηλώσεις πριν από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην οικονομική δύναμη των Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν και Νιούκαστλ λόγω της προέλευσης των ιδιοκτησιών τους από αραβικά κράτη, μια δήλωση που ερμηνεύθηκε από τους «Times» και άλλα μέσα ως ξενοφοβική

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα υπέπεσαν στην αντίληψη του Κλοπ, ο οποίος δεν αφήνει την υπόθεση να περάσει χωρίς απάντηση. Σύμφωνα με την «Telegraph», ο τεχνικός της Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά των media που του «χρέωσαν» τις εντάσεις που ακολούθησαν στο ντέρμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα