Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 0-0: «Μοιρασιά» με... χαμένες τις Αλεπούδες

Βασίλης Μπαλατσός
Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 0-0: «Μοιρασιά» με... χαμένες τις Αλεπούδες

bet365

Στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) έμεινε το παιχνίδι της Λέστερ με την Κρίσταλ Πάλας στο «King Power Stadium» με τις Αλεπούδες να μένουν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σε ένα ματς με κακό ρυθμό, πολλά φάουλ και ελάχιστες φάσεις η Κρίσταλ Πάλας πήρε «σβηστά» τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) μέσα στο «King Power Stadium» κόντρα στη Λέστερ. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει μόλις μια νίκη σε δέκα παιχνίδια στην Premier League και έχει συγκομιδή πέντε βαθμών. Στην προτελευταία θέση οι Αλεπούδες με πέντε βαθμούς και υπερέχουν στην ισοβαθμία της ουραγού Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ως κύριο μέλημα να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και συνεπώς δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά είχε καλή στιγμή να προηγηθεί στο 43' όταν το καλό σουτ του Εζέ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Με τον βαθμό που απέσπασε στο Λέστερ η Κρίσταλ Πάλας ανέβηκε στους 10 βαθμούς, βρίσκεται στη 13η θέση και ισοβαθμεί με τις Γουέστ Χαμ, Έβερτον και Λίβερπουλ, η οποία είναι η μοναδική εξ αυτών που έχει ματς λιγότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα