Κλοπ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι»

Newsroom
Κλοπ: «Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι «κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί» τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεταγραφικό παζάρι και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ ως απόδειξη.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε πώς η ομάδα του μπορεί να συμβαδίσει με τα φαβορί της Premier League φέτος και να αναζωπυρώσει τον ανταγωνισμό. Μετά από την πρόσφατη σεζόν όπου οι reds διεκδίκησαν ως το τέλος με την Σίτι τον τίτλο, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο «Άνφιλντ» την Κυριακή (16/10) με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να απέχει φέτος 13 πόντους από τη Λίβερπουλ...

Το κενό μεταξύ των συλλόγων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο κακό ξεκίνημα των «Κόκκινων», αλλά εν μέρει και στην προσθήκη του Χάαλαντ, μια μεταγραφή που πιστεύεται ότι κόστισε περίπου 300 εκατομμύρια λίρες. Ο Κλοπ αποδέχτηκε την πραγματικότητα της κατάστασης και, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να συμβαδίσει με την ανάπτυξη της Σίτι, είπε: «Ω, δεν θα σας αρέσει η απάντηση. Δεν θα σας αρέσει η απάντηση και όλοι έχετε ήδη μία. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη Σίτι σε αυτό (σ.σ. μεταγραφές). Έχεις την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και της βάζεις τον καλύτερο επιθετικό στην αγορά — ανεξάρτητα από το κόστος, απλά το κάνεις. Ξέρω ότι δεν θα αρέσει στη Σίτι, σε κανέναν δεν θα αρέσει, κάνατε την ερώτηση αλλά ξέρετε την απάντηση. Τι κάνει η Λίβερπουλ; Δεν μπορούμε να συμπεριφερθούμε όπως αυτοί. Δεν είναι δυνατόν. Αδύνατον. Είναι απλά ξεκάθαρο»!

«Υπάρχουν τρεις σύλλογοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν οικονομικά. Είναι νόμιμο και όλα, αλλά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να το δούμε [και να πούμε]: Χρειαζόμαστε αυτό και χρειαζόμαστε το άλλο και πρέπει να κοιτάξουμε εδώ και να εδώ μια προοπτική και εδώ ένα ταλέντο, και να αυτό πρέπει να κάνετε. Και τους ανταγωνίζεσαι. Δεν είναι καθόλου πρόβλημα για μένα, είναι αυτό που είναι. Μην μου κάνετε αυτή την ερώτηση γιατί πάντα ανοίγετε αυτή τη συζήτηση αλλά όλοι το ξέρετε, πρέπει να το ξέρετε. Δεν είναι δυνατόν να το αντιμετωπίσουμε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα