Κριστιάνο Ρονάλντο: Άφησε το «Siuu» κι άλλαξε πανηγυρισμό για το γκολ Νο700 (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άφησε το «Siuu» κι άλλαξε πανηγυρισμό για το γκολ Νο700 (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Άφησε το «Siuu» κι άλλαξε πανηγυρισμό για το γκολ Νο700 (vid)

bet365

Με διαφορετικό στυλ από το συνηθισμένο του «Siuu» επέλεξε να πανηγυρίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το ιστορικό υπ' αριθμόν 700 γκολ καριέρας, παρέα, μάλιστα, με τον συμπαίκτη του, Άντονι.

Το τελευταίο διάστημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα από τα χειρότερα της καριέρας του. Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, μακριά από το γκολ (είχε ένα σε εννέα παιχνίδια κι αυτό με πέναλτι), εμφανώς ξενερωμένος σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός Champions League και με πολλά βαριά αποτελέσματα ήδη στη σεζόν. Ωστόσο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατάφερε και πάλι να γράψει άλλη μια... υποσημείωση στο τεράστιο βιβλίο καριέρας του, πετυχαίνοντας το ανεπανάληπτο ορόσημο των 700 γκολ σε συλλογικό επίπεδο. Και για να το πανηγυρίσει, επέλεξε κάτι διαφορετικό από το καθιερωμένο «Siuu».

Ο 37χρονος στράικερ πέρασε στο ματς κόντρα στην Έβερτον ως αλλαγή και επέστρεψε στα γκολ σκοράροντας αυτό της ανατροπής και της νίκης των Κόκκινων Διαβόλων, το οποίο και πανηγύρισε... ψυχρά. Έκλεισε τα μάτια του και σταύρωσε τα χέρια του χαμογελώντας, κάτι που είχε μάλλον προβάρει με τον Άντονι, ο οποίος τον ακολούθησε δίχως δεύτερη σκέψη. Πανηγυρισμός που ίσως να ήταν μια σιωπηρή, αυτή τη φορά, απάντηση στους επικριτιές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα