Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε αν οι reds είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου της Premier (vid)

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε αν οι reds είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου της Premier (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ξέσπασε σε γέλια όταν ρωτήθηκε αν οι reds είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου της Premier (vid)
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι η ομάδα είναι πλέον εκτός κούρσας για τον τίτλο της Premier League μετά την απογοητευτική ήττα κόντρα στην Άρσεναλ (3-2).

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε δύο φορές την Άρσεναλ στο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 στο «Emirates» κι έμεινε πολύ πίσω στην διεκδίκηση της κορυφής της λίγκας...

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στα σχοινιά από το πρώτο λεπτό του αγώνα όταν ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι (1') έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Οι Reds αντέδρασαν με τον Ντάργουιν Νούνιες (34') και ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Αλλά λίγο πριν το ημίχρονο, όταν ο Μπουκάγιο Σάκα έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους Gunners (2-1). Η Άρσεναλ πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ισοφάρισε και πάλι για την Λίβερπουλ νικώντας τον Ραμσντεϊλ με ένα υπέροχο τελείωμα στο 53'. Η Άρσεναλ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και τελικά ανταμείφθηκε με πέναλτι όταν ο Γκάμπριελ Ζεσούς έπεσε στη μεγάλη περιοχή υπό την πίεση του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Σακά ανέλαβε να εκτελέσει και δεν λάθεψε χαρίζοντας τη νίκη στη πρωτοπόρο Άρσεναλ (3-2).

Η Λίβερπουλ, εν τω μεταξύ, είναι τώρα 10η έχοντας επικρατήσει σε μόλις δύο από τα οκτώ πρώτα της παιχνίδια πρωταθλήματος και τώρα βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Άρσεναλ, με ένα παιχνίδι λιγότερο!

Μετά τον αγώνα, ο Κλοπ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του beIN Sport: «Είπατε πριν από αυτή τη συνάντηση ότι η κούρσα για τον τίτλο τελείωσε…» Πριν προλάβει η δημοσιογράφος να ολοκληρώσει την ερώτησή της, ο Κλοπ ξέσπασε στα γέλια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύετε πραγματικά ότι μετά από αυτή την απόδοση, είναι τώρα μια διαφορά 14 πόντων – μια μεγάλη διαφορά, αν και με ένα παιχνίδι λιγότερο – διαγράφετε πραγματικά τον τίτλο στις αρχές της σεζόν;»

Στην οποία ο Κλοπ απάντησε: «Ναι φυσικά. Δεν έχει ενδιαφέρον. Αν συμβεί κάποιο θαύμα τους επόμενους μήνες ξαφνικά επειδή όλοι οι άλλοι αρχίσουν να χάνουν όλα τους τα παιχνίδια και εμείς αρχίζουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, τότε θα είμαστε σε διαμάχη πάλι. Μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά το πρόβλημά μας. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση, έχουμε άλλα προβλήματα. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κερδίζουμε αγώνες με συνέπεια και αυτό δεν έχει βγει ακόμα αυτή τη σεζόν».

Ο Κλοπ αργότερα ξεκαθάρισε τα σχόλιά του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Δεν είμαστε στην κούρσα του τίτλου. Είναι αφελές να καθόμαστε εδώ και να πιστεύουμε ότι είμαστε κοντά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα