Άρσεναλ - Λίβερπουλ 3-2: Πήρε το ντέρμπι, ξανά στην κορυφή!

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 3-2: Πήρε το ντέρμπι, ξανά στην κορυφή!

bet365

Η φετινή Άρσεναλ είναι ικανή για μεγάλα πράγματα, το απέδειξε στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αφού επικράτησε 3-2 και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή.

Αυτή η Άρσεναλ δεν δείχνει ικανή να αφήσει τη μάχη του τίτλου! Η ομάδα του Αρτέτα επικράτησε 3-2 στο Εmirates της Λίβερπουλ, βρέθηκε ξανά μόνη στην κορυφή της Premier League, ενώ άφησε στο -14 τους Reds. Αλλωστε, είναι το καλύτερο ξεκίνημα των Λονδρέζων έπειτα από οκτώ χρόνια. Βασικός ο Τσιμίκας, έδωσε βοήθειες, αλλά παρασύρθηκε από τη μέτρια εικόνα της ομάδας του.

Απίθανη αρχή για την Άρσεναλ, αφού άνοιξε το σκορ στα 58 δευτερόλεπτα με υπέροχο τελείωμα του Μαρτινέλι, έπειτα από ασίστ του Όντεγκααρντ. Μάλιστα, ήταν το 2ο γρηγορότερο γκολ σε ντέρμπι των δυο ομάδων στην Premier League. Ωστόσο, η Λίβερπουλ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα μέχρι και το 25’, πήρε τον έλεγχο και ισοφάρισε στο 34΄. Κάκιστη αντίδραση του Γκάμπριελ στο γύρισμα του Ντίας και ο Ντάργουϊν Νούνιες με προβολή πέτυχε το πρώτο γκολ μετά την πρεμιέρα.

Όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1, αλλά μία αντεπίθεση της Άρσεναλ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και μια κάκιστη αντίδραση της άμυνας των Reds έφερε το γκολ. Ο Σάκα πήρε την ασίστ από τον Μαρτινέλι και πέτυχε το 2-1.

Οι Λονδρέζοι μετρούσαν 12 σερί νικηφόρα ματς από τη στιγμή που πήγαιναν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ και η παράδοση συνεχίστηκε. Μπορεί η Λίβερπουλ να ισοφάρισε με το γκολ του Φιρμίνο στο 53', ωστόσο δεν είχε τον τρόπο να κάνει τη διαφορά στο ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, είχαν καλές στιγμές με τον Όντεγκααρντ, τον Ζεσούς και τον Τσάκα, αλλά η λύτρωση ήρθε στο 76'. Ο Τιάγκο ανέτρεψε τον Ζεσούς και ο Σάκα διαμόρφωσε το 3-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα