Λίβερπουλ: Χειρουργείο και τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Αρτούρ

Λίβερπουλ: Χειρουργείο και τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Αρτούρ

Ιάσονας Θεριός
Λίβερπουλ: Χειρουργείο και τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Αρτούρ
Τρομερά άτυχος ο Αρτούρ της Λίβερπουλ, ο οποίος, μετά από τραυματισμό στην προπόνηση, πρόκειται να χειρουργηθεί και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Απίστευτη η ατυχία του Βραζιλιάνου μέσου της Λίβερπουλ, Αρτούρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα και αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει μακριά από το χορτάρι για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Οι Reds κατάφεραν στην εκπνοή των καλοκαιρινών μεταγραφών να ολοκληρώσουν τον 12μηνο δανεισμό του 26χρονου μέσου από τη Γιουβέντους.

Από εκείνη τη μέρα και μετά πάντως, ο Μελό έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις 12 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προπονούταν σκληρά για να επαναφέρει τη φυσική του κατάσταση στα επιθυμητά επίπεδα.Στόχος ήταν να πάρει παιχνίδια, ώστε να είναι μέλος της αποστολής της Σελεσάο για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο τραυματισμός του ωστόσο, έβαλε τέλος στα όνειρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα