Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 4-0: Πάρτι... κορυφής! (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 4-0: Πάρτι... κορυφής! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ σαν σε... προπόνηση διέλυσε με 4-0 τη Σαουθάμπτον και βρέθηκε στην κορυφή της Premier League. Σκόρερ ξανά ο Χάαλαντ. Στην πεντάδα η Νιουκάστλ.

Απλά, χωρίς να ανεβάσει ρυθμούς, σαν σε... προπόνηση η Σίτι, διέλυσε με 4-0 εντός έδρας τη Σαουθάμπτον και βρέθηκε στο +2 από την Αρσεναλ, αλλά με ματς παραπάνω. Οι «Πολίτες» ήταν εξαιρετικοί, ο Ντε Μπρόινε έγραψε ιστορία, ενώ ο Χάαλαντ συνέχισε να βρίσκει δίχτυα, φτάνοντας τα 20 στη σεζόν.

Το σκορ άνοιξε με υπέροχη ατομική προσπάθεια, στο 20ο λεπτό, ο Ζοάο Κανσέλο, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στην σεζόν. Στο 32’, ο Φιλ Φόντεν συνδυάστηκε υπέροχα με τον Ντε Μπρόινε και με ωραίο πλασέ «έσκαψε» τον Μπαζούνου για το 2-0. Ηταν η 5η φετινή ασίστ του Βέλγου και η 94η συνολικά στην Premier League αφήνοντας πίσω του στη σχετική λίστα τον θρύλο των «Πολιτών», Νταβίδ Σίλβα.

Στην επανάληψη, η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε δύο ακόμη γκολ, με τον Μαχρέζ να «γράφει» το 3-0 στο 49’ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο 65’ να σκοράρει από ασίστ του Κανσέλο. Η Σίτι δεν άφησε σε κανένο σημείο τη Σαουθάμπτον να φανεί απειλητική, πήρε εύκολα το τρίποντο και συνεχίζει το σερί της για την κούπα. Ηταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Saints, οι οποίοι έχουν χάσει πλέον τα πέντε από τα έξι τελευταία τους στην Premier.

Πεντάρα και... πεντάδα η Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ στην... επέτειο ενός έτους από την αλλαγή ιδιοκτησίας επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι «Καρακάξες» διέλυσαν με 5-1 εντός έδρας τη Μπρέντφορντ και βρέθηκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Μπρούνο Γκιμαράες, ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Τρίπιερ στο 21’. Σκόρερ του δεύτερου γκολ ήταν ο Μέρφι στο 28ο λεπτό, μετά από πάσα του αρχηγού, Κάλουμ Γουίλσον. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τόνεϊ στο 54’ μείωσαν, αλλά η Νιουκάστλ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Ετσι, ο Μπρούνο Γκιμαράες σκόραρε ξανά για το 3-1, ο Αλμιρόν έκανε το 4-1, με τον Πίνοκ να σημειώνει αυτογκόλ για το 5-1.

Με ανατροπή η Μπόρνμουθ!

Η Μπόρνμουθ επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λέστερ και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, μιας και είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, μετά τα εννέα γκολ από τη Λίβερπουλ και την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ δεν είχαν ηττηθεί επί ηγεσίας Γκάρι Ο'Νιλ. Οι «Αλεπούδες» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 8' άνοιξαν το σκορ με προβολή του Ντάκα. Kαλύτερη στην επανάληψη η Μπόρνμουθ, έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπίλινγκ στο 67' και στο 71' ο Κρίστι διαμόρφωσε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα