Μάντσεστερ Σίτι: Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης έλεγε ότι ο Χάαλαντ δεν είναι «άνθρωπος»!

Μάντσεστερ Σίτι: Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης έλεγε ότι ο Χάαλαντ δεν είναι «άνθρωπος»!

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι: Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης έλεγε ότι ο Χάαλαντ δεν είναι «άνθρωπος»!

bet365

Ο Τζακ Γκρίλις αποκάλυψε ότι ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης του έλεγε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν είναι άνθρωπος, αφού σκόραρε (ξανά) δις στη νίκη με 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι.

Αφού πέτυχε ένα τρίτο χατ-τρικ στην Premier League στη νίκη με 6-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, ο Νορβηγός στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε άλλα δύο την Τετάρτη κόντρα στην Κοπεγχάγη συμβάλοντας στο τελικό 5-0.. Ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό πριν πετύχει το 19ο φετινό του γκολ του αργότερα στο πρώτο ημίχρονο, για το 2-0 των «πολιτών».

Ο Καμίλ Γκράμπαρα, ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης, ένιωσε απόλυτο δέος για το... θανάσιμο τελείωμα του Χάαλαντ, λέγοντας στον Γκρίλις, «δεν είναι άνθρωπος» αφού ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε τα δίχτυα.

Ο Άγλλος διεθνής αποκάλυψε τη... μίνι συζήτηση που είχε με τον αντίπαλο κίπερ σε συνέντευξή του μετά τον αγώνα. «Είναι απίστευτο ειλικρινά. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Γκρίλις στο BT Sport για τον συμπαίκτη του.

«Για το πρώτο και το δεύτερο γκολ απλά γελούσα. Είναι πάντα εκεί. Ο τερματοφύλακας μου είπε κάτι καθώς επέστρεφα. Μου είπε "δεν είναι άνθρωπος!" Του απάντησα "εμένα μου λες;". Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να συνεχίσει έτσι και μας οδηγήσει στη δόξα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα