Γουλβς: Ο ανταγωνισμός του Πέδρο Μαρτίνς για τον πάγκο των «λύκων»

Γουλβς: Ο ανταγωνισμός του Πέδρο Μαρτίνς για τον πάγκο των «λύκων»

Newsroom
Γουλβς: Ο ανταγωνισμός του Πέδρο Μαρτίνς για τον πάγκο των «λύκων»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτινς θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κάτσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο ομάδας Premier League.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού διεκδικεί την θέση που άνοιξε στην Γουλβς μετά την απόλυση του Μπρούνο Λάζε. Οι «λύκοι» έχουν σαν πρώτη επιλογή τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, όμως η υπόθεσή του δεν προχωράει, αφού η πορτογαλική ομάδα είναι αρνητική σε οποιοδήποτε σενάριο παραχώρησής του και θα πρέπει να πληρώσουν πάρα πολύ χρήματα για να την δελεάσουν.

Μετά υπάρχει και η επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ, που έχει περάσει και από την χώρα μας και τον Αστέρα Τρίπολης για τέσσερις μήνες το 2008, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών θα αποτελέσει παρελθόν από την Αλ-Ουάχντα, μόλις τέσσερα παιχνίδια αφότου πήγε στην αραβική ομάδα. Βέβαια, για τον ίδιο κυκλοφορούν και φήμες για την Χαλ στην Championship, θέση η οποία άδειασε πρόσφατα.

Στην λίστα υπάρχει και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όμως δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στα θέλω της αγγλικής ομάδας, καθώς και οι Ζουλιέν Λοπετέγκι και Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες για τον πάγκο της Γουλβς και πολύ κοντά στο να πετύχει ένα στόχο ζωής για εκείνον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα