Γουλβς: «Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον πάγκο τους»

Γουλβς: «Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον πάγκο τους»

Newsroom
Γουλβς: «Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον πάγκο τους»

bet365

Σύμφωνα με την «DailyMail», ο Πέδρο Μαρτίνς γλυκοκοιτάζει την θέση του Μπρούνο Λάζε στον πάγκο της Γουλβς, αφού ο συμπατριώτης του βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση.

Η χθεσινή ήττα της Γουλβς (02/10) από την Γουέστ Χαμ με 2-0 δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την θέση του Πορτογάλου τεχνικού της Γουλβς, αφού οι «λύκοι» έχουν φτάσει πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η κατάσταση δεν δείχνει να γυρνάει κι έτσι έχουν ήδη ξεκινήσει οι σκέψεις στην διοίκηση της ομάδας για τυχόν αντικατάστασή του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως είναι ένας από τους υποψήφιος διαδόχους του Μπρούνο Λάγκε εξαιτίας της κοινής εκπροσώπησής τους από τον κορυφαίο ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ο οποίος λύνει και δένει στην συγκεκριμένη ομάδα, κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα αν δει πόσους «πελάτες» του έχει στο ρόστερ της η Γουλβς.

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, ο πρώην Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, πέραν από την γνωστή επιθυμία του να κάτσει σε πάγκο ομάδας Premier League, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και για την θέση του τεχνικού της Γουλβς σε περίπτωση που αυτή μείνει κενεί αν απολυθεί ο Μπρούνο Λάγκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα