Λίβερπουλ - Μπράιτον: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «άδειασε» τον Κλοπ με νέα ολέθρια λάθη για το 0-2 (vid)

Λίβερπουλ - Μπράιτον: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ «άδειασε» τον Κλοπ με νέα ολέθρια λάθη για το 0-2 (vid)

bet365

Μόλις δύο μέρες μετά τις δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ που υπερασπίστηκε την ικανότητά του στην άμυνα, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αδράνησε ξανά στην άμυνα και από δύο δικά του λάθη η Μπράιτον προηγήθηκε με 2-0 στο «Άνφιλντ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε θυμωμένος για τη δριμεία κριτική που ασκείται κατά του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και της αμυντικής του λειτουργίας. Προχώρησε, μάλιστα, σε εκτενή ανάλυση με στόχο να καταρρίψει τον μύθο ότι ο 23χρονος μπακ δεν παίζει άμυνα. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο Άγγλος αμυντικός διέψευσε τα λεγόμενα του προπονητή του και έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής της Λίβερπουλ για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν.

Μόλις στο τέταρτο λεπτό κόντρα στην Μπράιτον, ο «TAA» επέτρεψε την κάθετη πάσα στην περιοχή και... σωριάστηκε στο έδαφος αφήνοντας τον Τροσάρ να βρεθεί τετ-α-τετ με τον Άλισον και να πλασάρει άνετα για το 1-0, επιβεβαιώνοντας πως τα επίπεδα προσήλωσής του στο αμυντικό πλάνο παραμένουν τρομακτικά χαμηλά.

Στο 18', σημείωσε ένα ακόμα αβίαστο λάθος ανοίγοντας το κοντρόλ με το στήθος στη μεσαία γραμμή και δίνοντας την ευκαιρία στους Γλάρους να βγάλουν αντεπίθεση, η οποία μετά από εξαιρετικό passing game μετουσιώθηκε σε γκολ από τον ίδιο σκόρερ (Τροσάρ). Ο Βέλγος έγινε έτσι ο πρώτος που σκοράρει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» από το 2008 και τον Αμρ Ζακί της Γουίγκαν!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα