Κλοπ: «Ο Άρνολντ είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν το δείχνει πάντα»

Κλοπ: «Ο Άρνολντ είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν το δείχνει πάντα»

Νίκος Κικίδης
Κλοπ: «Ο Άρνολντ είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν το δείχνει πάντα»

bet365

Ο Κλοπ στήριξε τον Αλεξάντερ Άρνολντ μετά τη σκληρή κριτική και αμφισβήτηση που δέχθηκε για τις αμυντικές του ικανότητες, με τον Γερμανό πάντως να παραδέχεται πως υπάρχει χώρος για βελτίωση.

Ένα άτυπο debate έχει εγερθεί τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία αλλά και εν γένει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα με θέμα συζήτησης τις αμυντικές ικανότητες του Αλεξάντερ - Άρνολντ!

Το μέτριο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν αλλά και μερικές κάκιστες εμφανίσεις όπως απέναντι στη Νάπολι έχουν δώσει τροφή σε όσους αμφισβητούν τη συμβολή του στην ανασταλτική λειτουργία της Λίβερπουλ, με την επιλογή του Σάουθγκεϊτ να τον θέσει εκτός ενδεκάδας της εθνικής Αγγλίας για χάρη του Ρις Τζέιμς να «φουντώνει» ακόμα περισσότερο το debate.

Η εν λόγω απόφαση μάλιστα στάθηκε και η αφορμή για τους δημοσιογράφους να ρίξουν στο... εδώλιο τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αν και παραδέχθηκε πως ο Άρνολντ «χάνεται» πολλές φορές αμυντικά, τόνισε πως παραμένει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

«Λέγονται συνέχεια ιστορίες για εκείνον που ισχυρίζονται ότι δεν είναι καλός αμυντικός, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι καλός αμυντικός, πράγματι δεν αμύνεται πάντα καλά, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είναι ακόμα νέος άλλωστε, μόνο 23 χρονών.

Υπάρχει χώρος για βελτίωση σίγουρα, αλλά η συνεισφορά του στην επίθεση είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως θα ήταν και για κάθε ομάδα στον κόσμο. Από τη δική μου πλευρά, είναι μια εύκολη επιλογή. Όποια ομάδα και αν προπονούσα, θα τον υπέγραφα γιατί είναι εξαιρετικός» ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα