Χάαλαντ: Η Σίτι στέλνει μέλος του ιατρικού τιμ στη Νορβηγία να παρακολουθεί την ρουτίνα του

Newsroom
Χάαλαντ: Η Σίτι στέλνει μέλος του ιατρικού τιμ στη Νορβηγία να παρακολουθεί την ρουτίνα του

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε ένα μέλος της ιατρικής της ομάδας με την Εθνική Νορβηγίας για να βοηθήσει στη διαχείριση της φυσικής κατάστασης του Έρλινγκ Χάαλαντ κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος.

Ο Μάριο Παφούντι, αθλητικός θεραπευτής, διορίστηκε την πρώτη σεζόν του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι και έχει δημιουργήσει ισχυρό δεσμό με τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την καλοκαιρινή άφιξη του 22χρονου επιθετικού στην ομάδα.

Ο προπονητής της Νορβηγίας, Στάλε Σόλμπακεν, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (19/9) ότι ο Παφούντι εντάχθηκε στην Εθνική Νορβηγίας ενόψει των αγώνων του Nations League με τη Σλοβενία ​​και τη Σερβία, προσθέτοντας ότι τον συνέστησε ο ίδιος ο επιθετικός.

Οι πρωταθλητές της Premier League έχουν ακολουθήσει παρόμοια τακτική και με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Σέρχιο Αγουέρο στο παρελθόν. Ο Χάαλαντ υπέφερε από διάφορους τραυματισμούς την περασμένη σεζόν και η Σίτι παρακολουθούσε προσεκτικά τη φυσική του πρόοδο, πιστεύοντας ότι η παρουσία του Παφούντι στη Νορβηγία θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα