Μπαϊγί για Γιουνάιτεντ: «Πάντα δίνουν προτεραιότητα στους Άγγλους»

Μπαϊγί για Γιουνάιτεντ: «Πάντα δίνουν προτεραιότητα στους Άγγλους»

Newsroom
Μπαϊγί για Γιουνάιτεντ: «Πάντα δίνουν προτεραιότητα στους Άγγλους»

bet365

Για διακρίσεις εντός των αποδυτηρίων κατηγόρησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Μπαϊγί, ο οποίος αποκάλυψε πως το κλαμπ δίνει πάντα προτεραιότητα στους Άγγλους ποδοσφαιριστές.

Μπορεί τη φετινή περίοδο να μην αγωνίζεται με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και τον δανεισμό του στη Μαρσέιγ, όμως ο Έρικ Μπαϊγί δεν ξεχνάει το πέρασμά του από το αγγλικό κλαμπ.

Στις τελευταίες δηλώσεις του, ο Ιβοριανός στόπερ ξέσπασε και κατηγόρησε τους Κόκκινους Διάβολους για διακρίσεις εντός των αποδυτηρίων, αφού ο σύλλογος δείχνει μια προτίμηση στους Άγγλους ποδοσφαιριστές έναντι των ξένων.

«To κλαμπ (σ.σ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) θα έπρεπε να προάγει τον ανταγωνισμό στα αποδυτήρια. Πάντα είχα την εντύπωση ότι δίνεται προτεραιότητα στους γηγενείς. Αυτό δεν συμβαίνει στην Τσέλσι ή σε άλλες ομάδες της Premier League.

Κάποια άτομα το παίρνουν σαν δεδομένο ότι θα ξεκινούν στους αγώνες και αυτό αποδυναμώνει την ομάδα. Ευτυχώς ο Τεν Χαγκ έχει χαρακτήρα και ελπίζω ότι μπορεί να αλλάξει αυτή τη δυναμική» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα