Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 9-0: Δέος για τους Reds, εφιάλτης για τους νεοφώτιστους!

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 9-0: Δέος για τους Reds, εφιάλτης για τους νεοφώτιστους!

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 9-0: Δέος για τους Reds, εφιάλτης για τους νεοφώτιστους!

bet365

Η Λίβερπουλ ήταν σκέτη... μαγεία, διέλυσε με 9-0 τη Μπόρνμουθ κι απέδειξε πως είναι στα φαβορί για τον τίτλο! Δυο ασίστ ο Τσιμίκας, πάρτι ο Φιρμίνο.

Εκκωφαντική απάντηση της Λίβερπουλ, η οποία διέλυσε με 9-0 τη Μπόρνμουθ κι έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι Reds στην καλύτερη φετινή εμφάνιση δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, έκαναν ό,τι ήθελαν τον αντίπαλο και πέτυχαν την πρώτη νίκη! Ομάδα βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα του Κλοπ, εκμεταλλεύτηκε κάθε αδυναμία της νεοφώτιστης πέτυχε εννέα γκολ και θα μπορούσε περισσότερα.

Τρομερό πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν πέντε τέρματα για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Premier League. Παράλληλα, η ομάδα του Κλοπ, έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που πετυχαίνει αυτό το σκορ (δυο φορές η Γιουνάιτεντ.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος είχε τρεις ασίστ στα γκολ των Ντίας (3'), Έλιοτ (6' - πρώτο του νεαρού χαφ στην Premier League) , Αλεξάντερ - Άρνολντ (28'), ενώ στο 31' ο Βραζιλιάνος σκόραρε με προβολή. Ηταν το πρώτο γκολ για τον διεθνή φορ στο «Άνφιλντ» σε ματς πρωταθλήματος από τον Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που έχει συμμετοχή σε τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο αγώνα πρωταθλήματος. Το πέμπτο γκολ πέτυχε ο Φαν Ντάικ για τους Reds.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους, ενώ δε σταμάτησαν να σκοράρουν. Το αυτογκόλ του Μέφαμ στο 46’ έφερε το 6-0, ενώ στο 62ο ο Φιρμίνο πέτυχε το 7-0, σε ένα από τα καλύτερά του ματς με τους «Κόκκινους». O Kλοπ έκανε τις αλλαγές, ο Τσιμίκας πέρασε κι αυτός στο ματς και φρόντισε να κάνει τον Γερμανό τεχνικό να χαμογελάει από ικανοποίηση. Ο Ελληνας διεθνής με δυο ασίστ στο 80’ και στο 85’ έδωσε την ευκαιρία στους Καρβάλιο και Ντίας να βρουν δίχτυα.


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα