Τσέλσι: Νέα πρόταση 89 εκατ. ευρώ για Φοφανά, πλησιάζει και σε Ομπαμεγιάνγκ

Newsroom
Τσέλσι: Νέα πρόταση 89 εκατ. ευρώ για Φοφανά, πλησιάζει και σε Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Επιμένει στην υπόθεση του Γουέσλεϊ Φοφανά η Τσέλσι, η οποία ετοιμάζει νέα, τέταρτη κατά σειρά πρόταση προς τη Λέστερ ύψους 89 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο στόπερ. Κοντά στο deal και με την Μπαρτσελόνα για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Η τελευταία εβδομάδα του μεταγραφικού παζαριού αναμένεται «καυτή» για την Τσέλσι, η οποία οδεύει πρόσω ολοταχώς για την ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο μεταγραφών, αυτών των Γουέσλεϊ Φοφανά και Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Οι Μπλε δεν το βάζουν κάτω μετά την τρίτη κατά σειρά πρόταση που απέρριψε η Λέστερ για τον Γάλλο στόπερ ύψους 83 εκατομμυρίων ευρώ (70 εκατ. λίρες) και ετοιμάζουν άλλη μία βελτιωμένη προσφορά που θα φτάσει τα 89 εκατομμύρια ευρώ (75 εκατ. λίρες), ώστε να αποσπάσουν το «ναι» των Αλεπούδων. Ο παίκτης, άλλωστε, από την πλευρά του έχει πει το «ναι» εδώ και καιρό και ασκεί πίεση προς την ομάδα του, μετέχοντας πλέον σε προπονήσεις της Κ-23 και αναμένεται να μην είναι στην αποστολή στην προσεχή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι δεν εγκαταλείπουν ούτε την περίπτωση του «Όμπα», για τον οποίο τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγω πως το deal μεταξύ Τσέλσι και Μπαρτσελόνα είναι κοντά. Η τελευταία πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι αφορά το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ «μπροστά», πρόταση στην οποία οι Μπλαουγκράνα φέρεται πως θα πουν το «ναι» και θα στείλουν έτσι ξανά τον Γκαμπονέζο στράικερ στην αγγλική πρωτεύουσα μετά από οκτώ μήνες και την αποχώρησή του από την Άρσεναλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα