Λέστερ: Δεν παίζει με την Τσέλσι ο Φοφανά

Newsroom
Λέστερ: Δεν παίζει με την Τσέλσι ο Φοφανά

bet365

Δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Μπρένταν Ρότζερς κόντρα στην Τσέλσι ο Γουέσλεϊ Φοφανά εξαιτίας των διαπραγματεύσεων που είναι εν εξελίξει μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Γάλλος κεντρικός των «αλεπούδων» έμεινε εκτός αποστολής για το προσεχές παιχνίδι με τους «μπλέ του Λονδίνου» (27/08-17:00) λόγω του ότι οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται ακόμα την μεταγραφή του, όπως αναφέρει το RMC. Η Λέστερ έχει πει μέχρι στιγμής τρία «όχι» στην Τσέλσι, που στην τελευταία της πρόταση έφτασε τα 83 εκατ. ευρώ. Ο Φοφανά έχει ενημερώσει την διοίκηση των «αλεπούδων» πως θέλει να αποχωρήσει για να πάει στην ομάδα του Τούχελ.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, πράγμα που αν συμβεί, θα τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα