Τσέλσι: Ο Φοφανά είπε στην Λέστερ πως θέλει να αποχωρήσει

Σωτήρης Μυκονίου
Τσέλσι: Ο Φοφανά είπε στην Λέστερ πως θέλει να αποχωρήσει

bet365

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά αποφασίσε πως θέλει να αποχωρήσει και ενημέρωσε την διοίκηση της Λέστερ για την επιθυμία του αυτή. Την ίδια ώρα η Τσέλσι σκέφτεται αν θα καταθέσιε βελτιωμένη προσφορά.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ πληροφόρησε τους ιθύνοντες των «αλεπούδων» πως επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στους μπλε του Λονδίνου.

Αυτή η εξέλιξη διευκολύνει αρκετά την δουλειά της Τσέλσι που μέχρι στιγμης έβρισκε... τοίχο απέναντι στην Λέστερ. Η τελευταία προσφορά των Λονδρέζων άγγιζε τα 70 εκατ. ευρώ με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να ζητάει ποσό ίσο με τα περίπου 87 εκατ. ευρώ που κόστισε περίπου ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι βρισκόταν σε σκέψεις σχετικά με το αν θα επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά, με την ομάδα του Τούχελ να έχει πλέον ένα σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό της, τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ένας παράγοντας που κρατάει τους Λονδρέζους από το να δώσουν στην Λέστερ τα χρήματα που ζητάει είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχε πέρυσι ο 21χρονος Γάλλος και δεν γνωρίζουν αν έχει επανέλθει πλήρως.

Πάντως μία πηγή του «Guardian» αναφερεί πως τελικά η Τσέλσι θα ενδώσει στις απαιτήσεις της Λέστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα