Λίβερπουλ: Ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποκαλύπτει τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά την κόκκινη του Νούνιες

Λίβερπουλ: Ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποκαλύπτει τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά την κόκκινη του Νούνιες

Newsroom
Λίβερπουλ: Ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποκαλύπτει τι συνέβη στα αποδυτήρια μετά την κόκκινη του Νούνιες

bet365

Ο Ντάργουϊν Νούνιες απογοήτευσε τους νέους του συμπαίκτες το βράδυ της Δευτέρας, καθώς έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε τον αντίπαλό του, δεχόμενος την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση στα αποδυτήρια.

Ο Ντάργουϊν Νούνιες είχε μια δύσκολη βραδιά στο ντεμπούτο του στην Premier League στο ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε τον Άντερσεν παίρνοντας πρόωρα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Ωστόσο, όλη η ομάδα έπεσε πάνω του μετά το τέλος του αγώνα παρηγορώντας τον και λέγοντάς του ότι δεν είναι δική του η ευθύνη για τους χαμένους βαθμούς.

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ αποκάλυψε το πώς χειρίστηκε η ομάδα την άσχημη στιγμή του νέου της stiker, κι ισχυρίστηκε ότι όλοι οι παίκτες της Λίβερπουλ μαζεύτηκαν γύρω από τον Ουρουγουανό επιθετικό και του είπαν ότι δεν ήταν δική του η ευθύνη για τους χαμένους βαθμούς.

Ο Άγγλος μέσος εξήγησε «δεν φταίει αυτός για να είμαι ειλικρινής γιατί δεχθήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Για αυτόν [Νούνιες] είναι ένα μάθημα και για την ομάδα είναι δικό μας λάθος, δεν είναι μόνο δικό του, φταίνε όλοι. Πήγαμε αμέσως γύρω του προσπαθώντας να τον σηκώσουμε. Προφανώς, ήταν πολύ πεσμένος στα αποδυτήρια και λυπάται την ομάδα και πιστεύει ότι είναι δικό του λάθος, κάτι που δεν ισχύει, φταίμε όλοι μας».

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος απολογήθηκε στους ανθρώπους και το κλαμπ για την κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ» και δήλωσε ότι δεν θα επαναλάβει την «άσχημη συμπεριφορά» του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα