Κόντε: Μετά την... κοκορομαχία με Τούχελ ο Ιταλός το γύρισε στην πλάκα, «κρίμα που δεν σε είδα να σου βάλω τρικλοποδιά»

Newsroom
Κόντε: Μετά την... κοκορομαχία με Τούχελ ο Ιταλός το γύρισε στην πλάκα, «κρίμα που δεν σε είδα να σου βάλω τρικλοποδιά»

bet365

Συνέχεια στην... αψιμαχία του με τον Τούχελ έβαλε ο Αντόνιο Κόντε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγύρισε επιδεικτικά μπροστά στον Τόμας Τούχελ, ο Γερμανός απάντησε στην πρόκληση και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση στους πάγκους των Τσέλσι και Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου το βράδυ της Κυριακής (14/8).

Η... κοκορομαχία των δύο προπονητών έγινε -όπως ήταν αναμενόμενο- viral με τον κόουτς των «μπλε» πάντως να ρίχνει τους τόνους σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μεταξύ τους.

Κι ο τεχνικός των Σπερς βέβαια, ενώ συνέχισε να αναφέρεται στο θέμα στα προσωπικά του social media, το έκανε με εμφανώς πιο χαλαρή διάθεση. Συγκεκριμένα ο Ιταλός έβαλε instagram story τον πανηγυρισμό του Τούχελ όπου πέρασε μπροστά από τον πάγκο της Τότεναμ και το συνόδευσε με την εξής ατάκα: «Κρίμα που δεν σε είδα, θα άξιζε να σου βάλω τρικλοποδιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα