Κούπερ: «Ο Λίνγκαρντ είναι ο τελευταίος που φεύγει απ' την προπόνηση, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω δει»

Κούπερ: «Ο Λίνγκαρντ είναι ο τελευταίος που φεύγει απ' την προπόνηση, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω δει»

Newsroom
Κούπερ: «Ο Λίνγκαρντ είναι ο τελευταίος που φεύγει απ' την προπόνηση, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι έχω δει»

bet365

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, επιμένει ότι η κοινή γνώμη για τον Τζέσι Λίνγκαρντ είναι λανθασμένη και υποστηρίζει τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο «μαέστρος» της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, επιμένει ότι αυτό που έχει δει ο ίδιος από τον Τζέσι Λίνγκαρντ δεν ταιριάζει με την αντίληψη του κοινού. Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε να ενταχθεί στη Φόρεστ με ελεύθερη μεταγραφή μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας αρνηθεί το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος διεθνής επικρίθηκε έντονα λόγω της έντονης παρουσίας του στα social media το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού όμως ο Κούπερ δεν έχει δει αυτή την εκδοχή του, αντιθέτως έχει εντυπωσιαστεί με τον 29χρονο.

«Ανησυχώ μόνο για το πώς βλέπουμε τον Τζέσι κάθε μέρα με τη Νότιγχαμ, την προετοιμασία του για το παιχνίδι και το πώς παίζει στα παιχνίδια», είπε. «Είμαι χαρούμενος με το πώς έχει ενσωματωθεί. Αισθάνομαι σαν να είναι εδώ περισσότερο από μερικές εβδομάδες. Προσπαθούμε να τον πιέσουμε να είναι στα καλύτερά του γιατί όταν είναι στα καλύτερά του θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς.

Τον κοιτάζω - φαίνεται χαρούμενος που είναι εδώ. Κοιτάς και βλέπεις ποιες σχέσεις χτίζονται και ποιος τριγυρνά με ποιον. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν άποψη για εμάς ως παίκτες και προπονητές. Ήταν θετικές οι πρώτες εντυπώσεις [από τον Λίνγκαρντ]. Είναι συμπαθής τύπος. Πολύ αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Τον ενδιαφέρει η τακτική, η προπόνηση - ήταν ο τελευταίος εκεί έξω - έχει πάντα μια μπάλα στα πόδια του. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρξουν πολλές ερωτήσεις για το τί έχει κάνει στο παρελθόν. Αλλά δεν έχω δει τίποτα κακό».

H Φόρεστ παίζει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα στην Premier League από το 1999 την Κυριακή εναντίον της Γουέστ Χαμ, στην οποία ο Άγγλος μέσος θα μπορούσε να είχε ενταχθεί το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα