Νότιγχαμ Φόρεστ: Η Γουλβς αρνήθηκε πρόταση 35 εκατομμυρίων λιρών για τον Γκιμπς-Ουάιτ

Βασίλης Μπαλατσός
Νότιγχαμ Φόρεστ: Η Γουλβς αρνήθηκε πρόταση 35 εκατομμυρίων λιρών για τον Γκιμπς-Ουάιτ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατέθεσε πρόταση 25 εκατομμυρίων λιρών συν ακόμα 10 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους στη Γουλβς για την απόκτηση του 22χρονου χαφ Μόργκαν Γκιμπς-Ουάιτ, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Μπορεί με την απόκτηση του Όρελ Μανγκάλα η Νότιγχαμ Φόρεστ να έφτασε τις 12 καλοκαιρινές μεταγραφές, όμως δεν έχει ολοκληρώσει την ανοικοδόμηση του ρόστερ της ενόψει της ιστορικής σεζόν της επιστροφής στην Premier League. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί ο Στιβ Κούπερ έχει ξεχωρίσει τον 22χρονο χαφ της Γουλβς, Μόργκαν Γκιμπς-Ουάιτ και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη προσέφερε... χρυσό για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι Κόκκινοι προσέφεραν 25 εκατομμύρια λίρες συν ακόμα 10 εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους γιατην απόκτηση νεαρού Βρετανού μέσου με ρίζες από τη Τζαμάικα, όμως η πρόταση τους έπεσε στο «κενό». Ο τεχνικός των «Λύκων» Μπρούνο Λάζε... ποντάρει πολλά πάνω στον Γκιμπς-Ουάιτ, το κλαμπ θέλει να κρατήσει τον παίκτη, όμως υπάρχουν σκέψεις, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει.

Η υπόθεση μπορεί να έχει «παγώσει» αλλά αν η Γουλβς βρει αντικαταστάτη για τα χαφ δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί εν τέλει το deal με τη Νότιγχαμ. Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ είναι η πρόσφατη αγορά του 24χρονου Νιγηριανού φορ Τοϊβό Αβινίγι από την Ουνιόν Βερολίνου αντί 18,5 εκατομμυρίων και συνεπώς αν προχωρήσει η μεταγραφή του Γκιμπς-Ουάιτ η Φόρεστ θα κάνει νέο ρεκόρ αγοράς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα