Λίνγκαρντ: «Θα μπορούσα να είχα φύγει εκτός Αγγλίας για πολλά χρήματα, η αγάπη των Κούπερ και Μαρινάκη με έπεισαν»

Λίνγκαρντ: «Θα μπορούσα να είχα φύγει εκτός Αγγλίας για πολλά χρήματα, η αγάπη των Κούπερ και Μαρινάκη με έπεισαν»

Newsroom
Λίνγκαρντ: «Θα μπορούσα να είχα φύγει εκτός Αγγλίας για πολλά χρήματα, η αγάπη των Κούπερ και Μαρινάκη με έπεισαν»

bet365

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ σε δηλώσεις του στο BBC Radio 5 Live τόνισε (ξανά) πως η αγάπη που του έδειξαν ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στίβ Κούπερ, και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν αυτά που τον έκαναν να πει το μεγάλο «ναι».

Παρά το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, η Φόρεστ κινήθηκε αστραπιαία στα μέσα Ιουλίου, και με δέλεαρ τις 10 εκατομμύρια λίρες ετησίως κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Ο έμπειρος άσος στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Φόρεστ είχε αναφερθεί στο πόσο τον κέρδισε η προσέγγιση του ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, και σε νέες του δηλώσεις στο BBC Radio 5 αποκαλύπτει πως: «θα μπορούσε να είχε πάει στο εξωτερικό για πολλά χρήματα», αλλά το project που παρουσιάστηκε στη Νότιγχαμ ήταν το κατάλληλο για αυτόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσθεσε ότι θέλει να αναλάβει περισσότερο ηγετικό ρόλο στη Φόρεστ που πρόσφατα προβιβάστηκε στην Premier League, καθώς ο Στιβ Κούπερ και οι άνδρες του στοχεύουν να επιβιώσουν στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας. Ο Άγγλος επιθετικός μέσος αναφέρθηκε ξανά στην αγάπη που του έδειξε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ως βαρύνουσας σημασίας για να πει τελικά το «ναι» αυτό το καλοκαίρι.

«Θα μπορούσα να είχα πάει στο εξωτερικό για πολλά χρήματα, αλλά ήθελα να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Λίνγκαρντ. «Ήθελαν [από τη Φόρεστ] να έρθουν στο σπίτι μου και να με φέρουν στο Λονδίνο άμεσα για να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Ο προπονητής και οι ιδιοκτήτες ήταν υπέροχοι μαζί μου - έδειξαν την αγάπη και την πρόθεσή τους να με φέρουν στο σύλλογο. Όταν βλέπω τέτοιου είδους αγάπη, φυσικά θα πω ναι, αλλά έπρεπε να είναι η σωστή συμφωνία για εμένα και την οικογένειά μου. Μπορώ να δω το έργο που χτίζουν και θα φανεί καλό αυτή τη σεζόν. Νιώθω μια θετική ατμόσφαιρα γύρω από τον σύλλογο».

Ο 29χρονος αποκάλυψε ότι στοχεύει όχι μόνο σε γκολ αυτή τη σεζόν, αλλά και σε έναν ρόλο στην ανάπτυξη μερικών από τους λιγότερο έμπειρους παίκτες της νέας του ομάδας. «Ως επιθετικός, πρέπει να σκοράρεις και να δίνεις ασίστ», είπε. «Προσωπικοί στόχοι - είναι κανονικό ποδόσφαιρο, καθώς έτσι παίρνεις το καλύτερο από εμένα.

Πάντα ήθελα να γίνω ηγέτης. Με τα χρόνια, μιλάω περισσότερο στα αποδυτήρια. Ψάχνω να το συνεχίσω αυτή τη σεζόν. Μπορώ να μιλήσω με τα νεότερα παιδιά που δεν έχουν παίξει ποτέ στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας τόσο ιδιαίτερος σύλλογος και για μένα [είναι ιδιαίτερο] να είμαι μέρος του. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος».

Έχοντας ανακληθεί από την Εθνική Αγγλίας τον Μάρτιο του 2021, ο Λίνγκαρντ ελπίζει ότι οι εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν για τη Φόρεστ θα είναι αρκετές για να πείσει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει του Μουντιάλ του χειμώνα στο Κατάρ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή των «τριών λιονταριών».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα