Τεν Χαγκ: «Δεν είναι σωστό να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω στον Κριστιάνο»

Τεν Χαγκ: «Δεν είναι σωστό να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω στον Κριστιάνο»

Newsroom
Τεν Χαγκ: «Δεν είναι σωστό να πέφτουν όλα τα φώτα πάνω στον Κριστιάνο»

bet365

Ασπίδα προστασίας στον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος κάλεσε τα ΜΜΕ να σταματήσουν να στοχοποιούν τον Πορτογάλο σούπερσταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ» πριν από την ολοκλήρωση του φιλικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με πολλά ΜΜΕ και οπαδούς της ομάδας να τον κατηγορούν για πλήρη απάθεια και έλλειψη σεβασμού.

Ανάμεσα σε εκείνους που άσκησαν κριτική στον Πορτογάλο ήταν και ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος δεν φάνηκε καθόλου χαρούμενος με όσους ποδοσφαιριστές έφυγαν πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Λίγες μέρες αργότερα πάντως, ο Ολλανδός προσπάθησε να μετριάσει τον τόνο του και να υπερασπιστεί τον 37χρονο σούπερσταρ, λέγοντας πως δεν είναι πρέπον να θεωρείται ως ο μοναδικός υπεύθυνος για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Βαγιεκάνο

«Ήταν πολλοί οι παίκτες που έφυγαν νωρίς και τα φώτα πέφτουν στον Κριστιάνο. Αυτό δεν είναι σωστό. Κάντε την έρευνά σας» ήταν η απάντησή του, προτού συνεχίσει: «Θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό αρχής γενομένης από την Κυριακή. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχουμε κορυφαίο επιθετικό. Είναι εδώ μαζί μας και είναι στο ρόστερ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα