Τσέλσι: Ανακοίνωσε το deal με την Άστον Βίλα για τον Τσουκουεμέκα

Newsroom
Τσέλσι: Ανακοίνωσε το deal με την Άστον Βίλα για τον Τσουκουεμέκα

bet365

Μεταγραφή με φόντο το μέλλον για την Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Άστον Βίλα για την αγορά του 18χρονου Άγγλου wonderkid, Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Τσέλσι, η οποία πέρα από το αμυντικό κομμάτι εξετάζει και περιπτώσεις προκειμένου να ενισχυθεί και στον χώρο του άξονα.

Έπειτα από ανίχνευση της αγοράς λοιπόν οι Μπλε αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του 18χρονου wonderkid της Άστον Βίλα, Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα, ο οποίος εδώ και μήνες βρίσκεται στο «στόχαστρο» των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Εκείνη ωστόσο που αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη για την απόκτηση του νεαρού μέσου είναι η Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους Villagers για την ολοκλήρωση της μεταγραφής που αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Άγγλος αναμένεται να καταφτάσει σε λίγες ώρες στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας με τους Μπλε. Ο Τσουκουεμέκα με την πρώτη ομάδα της Άστον Βίλα έχει καταγράψει συνολικά 16 συμμετοχές, μοιράζοντας μάλιστα και μία ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα