Σμάιχελ: Περνάει ιατρικά στη Νις, ψηλά στη λίστα της Λέστερ ο Βλαχοδήμος

Σμάιχελ: Περνάει ιατρικά στη Νις, ψηλά στη λίστα της Λέστερ ο Βλαχοδήμος

bet365

Ο Κάσπερ Σμάιχελ μετά από έντεκα χρόνια στη Λέστερ αποχωρεί από τις «Αλεπούδες», καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (3/8) αναμένεται να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στη Νις. Ψηλά στη λίστα του Ρότζερς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Η εποχή του Κάσπερ Σμάιχελ στη Λέστερ ολοκληρώνεται μετά από έντεκα χρόνια. Η Νις συμφώνησε σε όλα με τις «Αλεπούδες» και τον διεθνή Δανό τερματοφύλακα, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αποχωρήσει από το βρετανικό ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει στη Ligue 1.

To κλαμπ της Νίκαιας θα καταβάλει ένα εκατομμύριο ευρώ και ο 35χρονος κίπερ αναμένεται να περάσει από ιατρικά την ερχόμενη Τετάρτη (3/8) και να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Σμάιχελ αφήνει τη Λέστερ μετά από 478 συμμετοχές, μια... ιστορική Premier League, ένα Super Cup, ένα FA Cup και μια άνοδο ως πρωταθλητής της Championship.

Φυσικά μετά από την αποχώρηση του Δανού κίπερ οι «Αλεπούδες» θα κινηθούν για την απόκτηση νέου «άσου» με την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μπρένταν Ρότζερς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία η Μπενφίκα αξιώνει ένα ποσό ανάμεσα σε 13 και 15 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα