Ρονάλντο: Βασικός στο φιλικό της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Βαγιεκάνο

Ρονάλντο: Βασικός στο φιλικό της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Βαγιεκάνο

Newsroom
Ρονάλντο: Βασικός στο φιλικό της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Βαγιεκάνο

bet365

Κριστιάνο Ρονάλντο, η επιστροφή! Ο Πορτογάλος πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες του Τεν Χαγκ.

Παρά τις τάσεις φυγής που έχει επιδείξει καθ΄όλη σχεδόν τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιας και ο σύλλογος εμφανίζεται αρνητικός στο σενάριο πώλησής του.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως όλο και περισσότερες ομάδες κάνουν πίσω για την περίπτωση του Πορτογάλου σούπερσταρ, οι επιλογές του αρχίζουν να μειώνονται δραματικά και το ενδεχόμενο παραμονής του στο Μάντσεστερ παρουσιάζεται πιο πιθανό από ποτέ.

Ο 37χρονος άλλωστε, μη έχοντας άλλη επιλογή, επέστρεψε πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ και πλέον ετοιμάζεται και για το πρώτο του παιχνίδι υπό της οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολλανδός του έδωσε θέση βασικού στο φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, σε μια ένδειξη πως τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Χίτον, Βαράν, Τέγιες, Βαν Ντε Μπεκ, Γκάρνερ, Λάιρντ, Τσονγκ, Γκαρνάτσο, Μαρτίνες και Έρικσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα