Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ του το... ξέκοψε για αποχώρηση!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ του το... ξέκοψε για αποχώρηση!

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Μάντσεστερ του το... ξέκοψε για αποχώρηση!

bet365

Ο Κριστιάνο επέστρεψε στο Μάντσεστερ και η Γιουνάιτεντ φρόντισε να του... τονίσει πως δεν τον αφήνει να φύγει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γύρισε στο Μάντσεστερ για να κάτσει στο τραπέζι με τους διοικούντες, ωστόσο... λύση δε βρέθηκε. Ούτε η παρουσία του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δε βοήθησε την κατάσταση, μιας και η Γιουνάιτεντ είναι ανυποχώρητη στο αίτημα του Πορτογάλου σταρ για αποχώρηση από την ομάδα.

Οι «Κόκκινοι» φρόντισαν να μεταφέρουν στον Ρονάλντο πως βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τεν Χαγκ και πως πρέπει άμεσα να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων. Αλλωστε, τη μεθεπόμενη εβδομάδα αρχίζει η Premier League.

O 37χρονος επιμένει στο να μην επιθυμεί να παίξει σε μια ομάδα που δε συμμετέχει στο Champions League, ωστόσο δεν υπάρχει και η πρόταση που θα πείσει τη Μάντσεστερ να απαντήσει θετικά και να τον αφήσει να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ». O Ζόρζε Μέντες φέρεται ζήτησε από τους διοικούντες την Γιουνάιτεντ να γίνει επέκταση του συμβολαίου του Ρονάλντο μέχρι το 2024 κι έπειτα να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τη φετινή σεζόν, κάτι πάντως που δεν... άρεσε!

Τσέλσι και Μπάγερν δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης από την πλευρά της (για την ώρα) δεν διαθέτει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του CR7.

Κάπως έτσι ο Κριστιάνο βρίσκεται μπροστά σε ένα αδιέξοδο, το οποίο ενδεχομένως να λυγίσει τη στάση του και να τον αναγκάσει να ξανασκεφτεί την παραμονή του στο Μάντσεστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα