Τσέλσι: Πρώτο γκολ για τον Στέρλινγκ στο φιλικό με την Ουντινέζε (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Πρώτο γκολ για τον Στέρλινγκ στο φιλικό με την Ουντινέζε (vid)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα στη φιλική νίκη (3-1) επί της Ουντινέζε επί ιταλικού εδάφους, όντας μια μόνιμη απειλή για την αντίπαλη εστία. Στο αρχικό σχήμα και ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Οι «μπλε» ταξίδεψαν στην Ιταλία για τη φιλική αναμέτρηση με την Ουντινέζε, αφήνοντας πίσω στο Cobham τον Τίμο Βέρνερ, λόγω τραυματισμού που έπρεπε να εξετάσει το ιατρικό επιτελείο.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με το χαμηλό αριστερό σουτ του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο tour στις ΗΠΑ λόγω των κανονισμών για τους μη εμβολιασμένους.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 37' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με αρκετή δόση τύχης αφού καθυστέρησε πολύ να πλασάρει και τελικά απλά εκμεταλλεύτηκε την κόντρα με τον αντίπαλο πορτιέρε.

Ο Ντεουλοφέου για τους Ιταλούς στο 42' με πλασέ στο ριμπάουντ από απόκρουση του Μεντί σε σουτ του Περέιρα μείωσε, ωστόσο, το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε εύκολα στο 90' με τον Μέισον Μάουντ από γύρισμα του Χάντσον – Οντόι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα