Γουέιν Ρούνεϊ - Τζέιμς Βάρντι: Οι σύζυγοι τους έλυσαν τις διαφορές τους στο δικαστήριο

Newsroom
Γουέιν Ρούνεϊ - Τζέιμς Βάρντι: Οι σύζυγοι τους έλυσαν τις διαφορές τους στο δικαστήριο

bet365

Οι σύζυγοι των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμς Βάρντι έλυσαν τις μακροχρόνιες διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες με τη γυναίκα του παλαίμαχου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δικαιώνεται.

Τον Οκτώβριο του 2019 η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ, Κολίν, με ένα απίστευτο ξέσπασμα της στο Instagram κατηγόρησε την αγαπημένη του Βάρντι, Ρεμπέκα, για διαρροή ψεύτικων ιστοριών στη σκανδαλοθηρική Sun. Η σύντροφος του άλλοτε σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε μήνυση στην 40χρονη πλέον γυναίκα του «killer» της Λέστερ, η οποία εκδικάστηκε μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου και η δικαστής Κάρεν Στάιν δικαίωσαν την 36χρονη Κολίν Ρούνεϊ, με βάση τα στοιχεία που κατέθεσε.

Η Βάρντι δήλωσε «συντετριμμένη» καθώς διέθεσε για τα έξοδα της δίκης 3 εκατομμύρια λίρες και θεωρεί την απόφαση του δικαστηρίου «άδικη» και «λάθος». Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ το ζεύγος Βάρντι διαθέτει περιουσία ύψους 12 εκατ. λιρών και έχασε, ήδη, το ένα τέταρτο με την δίκη! Πάντως η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα καθώς η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα