Νότιγχαμ Φόρεστ: Προτεραιότητα ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Προτεραιότητα ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Προτεραιότητα ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

bet365

Πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστας της Νότιγχαμ φαίνεται πως είναι ο διεθνής Πορτογάλος, Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρεάλ Μπέτις και της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Άλεξ Μορένο, δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο βρετανικός σύλλογος. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κάνει πρόταση για τον αριστερό μπακ πριν από εβδομάδες, αλλά φαίνεται πως άλλαξε πλέον στόχο και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προτεραιότητά της είναι ο Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος μέσος, που σχετίζεται αυτό το καλοκαίρι και με συλλόγους όπως η Γαλατασαράι, η Φενέρμπαχτσε, η Λυών κι η ιταλική Μόντσα, θα είναι πλέον το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα της Νότιγχαμ, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συζητήσεις της Μπέτις με τη Φόρεστ δεν έχουν ακόμη τελειώσει αλλά αναμένεται άμεσα να γίνει γνωστό αν οι άνθρωποι των Άγγλων θα επιμείνουν ή θα αποσύρουν εντελώς το ενδιαφέρον τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Καρβάλιο δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να παίξει στην Premier League και τώρα του παρουσιάζεται μια ευκαιρία με μεγάλες προοπτικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα