Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Με οπαδούς από 50 πολιτείες και 19 χώρες γράφτηκε ιστορία στο γήπεδο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου: Με οπαδούς από 50 πολιτείες και 19 χώρες γράφτηκε ιστορία στο γήπεδο (vid)

bet365

Οι περίπου 80.000 οπαδοί που κατέκλυσαν το Lambeau Field στο Green Bay για το ματς της Σίτι με την Μπάγερν, έγραψαν ιστορία με το sold out του πρώτου ever ποδοσφαιρικού ματς σε αυτό το γήπεδο.

Η επίσημη προσέλευση του κόσμου στη φιλική «μάχη» των «πολιτών» με τους Βαυαρούς, όπου ο Έρλινγκ Χάαλαντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας και πέτυχε το πρώτο του γκολ χαρίζοντας τη νίκη στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, κατεγράφη στους 78.128 οπαδούς.

Όλοι αυτοί ήταν από 50 διαφορετικές πολιτείες και 19 διαφορετικές χώρες, απολαμβάνοντας την περίσταση και το παιχνίδι παρά την πολύ δυνατή νεροποντή που κατά διαστήματα έπεφτε, δίχως να μπορούν να προστατευθούν στις εξέδρες.

Ήταν το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διεξήχθη σε αυτό το γήπεδο, το οποίο ενθουσίασε και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που όμως είχε κι ένα παράπονο: «Πολύ μεγάλο γήπεδο, όλα ήταν πολύ ευρύχωρα, όμως ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και θα πρέπει οι υπεύθυνοι να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σωματική ακεραιότητα των παικτών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα