Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατ' αρχή συμφωνία και για Μανγκαλά!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατ' αρχή συμφωνία και για Μανγκαλά!

Κώστας Ζάλιαρης
Νότιγχαμ Φόρεστ: Κατ' αρχή συμφωνία και για Μανγκαλά!

bet365

Άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ είναι έτοιμη να διαθέσει η Νότιγχαμ Φόρεστ που έφτασε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την Στουτγκάρδη για τον Όρελ Μανγκάλα. Μόλις επισημοποιηθεί το deal θα περάσει ο παίκτης τα ιατρικά τεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ενισχύεται... δίχως αύριο για την εμφάνιση στην Premier League τη νέα αγωνιστική περίοδο και προστίθεται στο ρόστερ του Στιβ Κούπερ ο 24χρονος αμυντικός χαφ, Όρελ Μανγκάλα.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μετακινηθεί από την Στουτγκάρδη στο City Ground, αφού υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία των δύο εμπλεκόμενων ομάδων, ωστόσο, για να προχωρήσει η υπόθεση και να περάσει ο παίκτης τα ιατρικά τεστ, πρέπει να επισημοποιηθεί το deal και να γίνουν όλα τα διαδικαστικά.

Ο Μανγκάλα θα γίνει το 11ο φετινό θερινό μεταγραφικό απόκτημα της Νότιγχαμ Φόρεστ, την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 29 αναμετρήσεις και η ομάδα του απέφυγε τον υποβιβασμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα