Τσέφεριν: «Η Ρεάλ έκανε την ίδια πρόταση με την Παρί για Μπαπέ, δεν θα πει στην UEFA τι θα κάνει!»

Τσέφεριν: «Η Ρεάλ έκανε την ίδια πρόταση με την Παρί για Μπαπέ, δεν θα πει στην UEFA τι θα κάνει!»

bet365

O πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν τοποθετήθηκε για την ανανέωση του Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και εξαπέλυσε τα «πυρά» του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για την «πολύκροτη» ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή την καταγγελία του προέδρου της La Liga. Ο Σλοβένος ήταν... κάθετος και επισήμανε πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί έκαναν ίδιες προτάσεις στον Γάλλο σταρ και η Ομοσπονδία δεν θα δέχεται υποδείξεις ούτε από τους «Μερένγκες» ούτε από κανένα.

«Οι κανονισμοί του Financial Fair Play είναι πολύ αυστηροί. Όποιος σέβεται τους κανόνες μας είναι ευπρόσδεκτος στις διοργανώσεις μας. Όποιος δεν τους σέβεται δεν είναι. Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε κανένας άλλος θα πει στην UEFA τι θα κάνει. Είναι αγανακτισμένοι από τη μία οπτική γωνία, αλλά από όσο ξέρω, η πρότασή τους ήταν παρόμοια με αυτή της Παρί. Έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά. Πείτε μου ένα επιχείρημα γιατί δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες μιας ομάδας…

Αν λέτε ότι οι σύλλογοι ανήκουν στους οπαδούς, δεν νομίζετε ότι οι άλλοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ιδιοκτήτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάποιους από τη Μέση Ανατολή, έχουν ιδιοκτήτες από την Αγγλία. Άρα, είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και πραγματικά έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγορίες χωρίς συγκεκριμένους λόγους. Θέλω να μάθω ποιος παραβίασε τους κανόνες και τότε θα τιμωρηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής την UEFA.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα