Λίβερπουλ: Θα μπορούσε να είναι Πρωταθλήτρια... με λιγότερες μέρες στην κορυφή από την Γιουνάιτεντ!

Λίβερπουλ: Θα μπορούσε να είναι Πρωταθλήτρια... με λιγότερες μέρες στην κορυφή από την Γιουνάιτεντ!

bet365

Όσο απίθανο ήταν το φινάλε της Premier League, ακόμα περισσότερο θα μπορούσε να θεωρηθεί αν η Λίβερπουλ κατακτούσε την κορυφή, έχοντας βρεθεί εκεί λιγότερες μέρες απ' ότι η... ταλαίπωρη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το σοκ στο οποίο έφτασε πολύ κοντά η Σίτι βλέποντας την Άστον Βίλα να παίρνει προβάδισμα δυο τερμάτων στο Etihad, έκανε τη Λίβερπουλ να πιστεύει στην απόλυτη ανατροπή στην κορυφή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 2020.

Οι «κόκκινοι» έφτασαν στο δικό τους 3-1 απέναντι στην Γουλβς, όμως, οι «πολίτες» μέσα σε έξι λεπτά πέτυχαν τρία γκολ για να γίνουν Πρωταθλητές για 4η φορά τις 5 τελευταίες σεζόν.

Κι όμως, η ομάδα του Κλοπ θα μπορούσε να έχει πάρει εκείνη τον τίτλο, να κάνει ακόμα πιο φαντασμαγορικό το φινάλε της σεζόν κι ας πέρασε συνολικά μέσα στην ποδοσφαιρική χρονιά μονάχα 11 μέρες στην πρώτη θέση.

Και αυτές οι μέρες, ήταν λιγότερες ακόμα και από την... ταλαίπωρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ηττήθηκε και από την Κρίσταλ Πάλας, έμεινε εκτός τετράδας σε μια σεζόν με τις χειρότερες επιδόσεις! Στις 14 ημέρες καταγράφηκε η παρουσία των «κόκκινων διαβόλων» στο ρετιρέ.

Παρ' όλα αυτά, το κλαμπ του λιμανιού θα έχει να θυμάται με πικρία το γεγονός πως με βαθμολογία 90+ σε τρεις αγωνιστικές περιόδους, κατέκτησε μόλις έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που πήρε 13 τίτλους Premier League δίχως να ξεπεράσει ποτέ τους 91 πόντους!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα