Κλοπ: «Δεν περιμένω να γκελάρει ξανά η Σίτι» (vid)
Η Μάντσεστερ Σίτι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Γουέστ Χαμ, τελικά έσωσε τον βαθμό και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα στεφθεί επισήμως πρωταθλήτρια. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της ανατροπής στην κορυφή, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να προσγειώσει άπαντες.
Οταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το πόσο εφικτό είναι η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει βαθμούς στην τελευταία αγωνιστική με την Άστον Βίλα, ο Γερμανός τεχνικός των «Reds», τόνισε πως δεν περιμένει κάτι τέτοιο.
«Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που άφησαν πόντους σε δύο κολλητά ματς. Δεν περιμένω από την Σίτι να αφήσει άλλους βαθμούς αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο, πηγαίνουμε στο ματς της Κυριακής έναν βαθμό πίσω τους. Τη σεζόν 2018-19 βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 στην έδρα της Μπράιτον την τελευταία αγωνιστική και υπέθεσα από τις φωνές του κόσμου στο Άνφιλντ πως είχαν δεχτεί γκολ. Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως ήταν πολύ νωρίς. Εάν το είχα ακούσει στο 90ο λεπτό, πιθανότατα να είχα πανηγυρίσει και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.
Klopp on City:🗣
— Mihu (@mihu_sg8) May 16, 2022
"I don't know when the last time they dropped pointed twice in a week historically. I don't expect City to drop points but in an ideal world, we go into Sunday one point behind." #LFC
Credit to @footballdaily pic.twitter.com/FLiJofkdL0
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.