Μάντσεστερ Σίτι: Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά δεν γυρίζει από το 2-0... (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά δεν γυρίζει από το 2-0... (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά δεν γυρίζει από το 2-0... (vid)

bet365

Ο βαθμός ασφαλώς και κρίνεται θετικότατος στο Λονδίνο, όμως, η Σίτι αύξησε κι άλλον τον ήδη μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων στις οποίες έχει βρεθεί πίσω με δυο τέρματα στην ανάπαυλα κι έχει αποτύχει να κάνει την ανατροπή.

Οι «πολίτες» ακόμα κι αν έχαναν από την Γουέστ Χαμ το απόγευμα της Κυριακής, θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν τον φετινό τίτλο με υπεροχή στη διαφορά τερμάτων έναντι της Λίβερπουλ που καταδιώκει όπως και όσο μπορεί.

Το γκολ του Γκρίλις και το αυτογκόλ του Τσουφάλ επέτρεψαν στην ομάδα του Πεπ να φύγει από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με το 2-2 και να έχει τουλάχιστον έναν βαθμό διαφορά από τους «κόκκινους» στην τελευταία αγωνιστική, ακόμα κι αν η ομάδα του Κλοπ επικρατήσει της Σαουθάμπτον το βράδυ της Τρίτης.

Πάντως, οι «πολίτες» έφτασαν στα 53 παιχνίδια της Premier League δίχως να έχουν γυρίσει ματς από το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Σε μια τέτοια κατάσταση μετρούν 51 ήττες και 2 ισοπαλίες. Και φυσικά στη σύγχρονη εποχή, πολύ δύσκολα βρίσκεις ματς στο οποίο η Σίτι στο πρωτάθλημα να βλέπει τον αντίπαλο να έχει τέτοιο προβάδισμα έπειτα από τα πρώτα 45 λεπτά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα