Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κυπελλούχος στους Νέους μπροστά σε Σερ Άλεξ και κοινό-ρεκόρ 67.000 θεατών! (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κυπελλούχος στους Νέους μπροστά σε Σερ Άλεξ και κοινό-ρεκόρ 67.000 θεατών! (vid)

bet365

Με δύο γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο φινάλε, η Κ-23 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την αντίστοιχη της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη (3-1) και κατέκτησε το FA Cup Νέων, μπροστά σε αριθμό-ρεκόρ 67.000 θεατών στο «Ολντ Τράφορντ» και παρουσία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Στους άνδρες μένει με άδεια τα χέρια εδώ και πέντε χρόνια. Το νέο «αίμα», όμως, αποπνέει «Glory Glory» και αποτελεί πλέον την πολυνίκη του Youth FA Cup. Η Κ-23 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσε το 11ο τρόπαιό της, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 και έκανε περήφανο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που βρισκόταν στις εξέδρες, από κοινού με άλλους 67.491 θεατές που έθεσαν σχεδόν διπλασιασμένο ρεκόρ προσέλευσης στον θεσμό (από το 2007)!

Με ηγέτη και πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο σταρ των Κόκκινων Διαβόλων, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, οι Κόκκινοι Διάβολοι λύγισαν την αντίσταση της Φόρεστ στα τελευταία 13 λεπτά. Αφού στο πρώτο μέρος Μπένετ (29') και Πάουελ (44') είχαν κρατήσει ισορροπημένο το παιχνίδι, ο 18χρονος Αργεντινός που τον περασμένο Μάρτιο κλήθηκε στην ανδρική ομάδα της Αλμπισελέστε, «σφράγισε» επί προσωπικού την κούπα με εύστοχο πέναλτι στο 78' και με σουτ που κόντραρε στο 90+5', πανηγυρίζοντας όπως το είδωλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, με το χαρακτηριστικό «Siuu».

Το τελικό σφύριγμα σφράγισε την 11η κατάκτηση της Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Νέων, κορυφαία επίδοση στον θεσμό με την Τσέλσι να ακολουθεί έχοντας εννέα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα