Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: «Τρένο» για την απευθείας άνοδο η ομάδα του Μαρινάκη (vid)

Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: «Τρένο» για την απευθείας άνοδο η ομάδα του Μαρινάκη (vid)

Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1: «Τρένο» για την απευθείας άνοδο η ομάδα του Μαρινάκη (vid)

bet365

Ασταμάτητη η Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν πτοήθηκε ούτε μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα (0-1) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Μπόρνμουθ μείωσε την ψαλίδα της απευθείας ανόδου σε απόσταση νίκης (-3)! Στις 3 Μαΐου το μεταξύ τους ντέρμπι.

Οριστικά στα play-offs η Νότιγχαμ Φόρεστ και με τις ελπίδες για απευθείας άνοδο στην Premier League πιο ζωντανές από ποτέ! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε σπουδαίο εκτός έδρας διπλό στο ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο και ήδη προβιβασμένη Φούλαμ (0-1) και την ίδια ώρα ευνοήθηκε από τη νέα απώλεια βαθμών της Μπόρνμουθ (3-3 αν και από 0-3 απέναντι στη Σουόνσι), πλησιάζοντας έτσι σε απόσταση βολής από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στα «σαλόνια».

Το σύνολο του Στιβ Κούπερ ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα μόλις στο 15', μετά από τραγική συνεννόηση τερματοφύλακα κι αμυντικού που εκμεταλλεύτηκε έξυπνα ο Τσίνκερναγκελ. Η μισή δουλειά, λοιπόν, είχε ήδη γίνει και στο υπόλοιπο του ματς οι Κόκκινοι διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το αποτέλεσμα, παρά τις αρκετές ευκαιρίες των Κότατζερς. Έτσι, με το τελικό 0-1 σφράγισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή στα play-offs φτάνοντας τους 76 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Μπόρνμουθ, με την οποία κοντράρονται στο «Vitality Stadium» (έδρα των Κερασιών) στις 3 Μαΐου, σε μια αναμέτρηση-τελικό για την απευθείας άνοδο! Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες έχουν, μάλιστα, ακριβώς την ίδια διαφορά τερμάτων (+30), συνεπώς με διπλό η Φόρεστ θα προσπεράσει σίγουρα τη Μπόρνμουθ στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Πριν τη μεταξύ τους κόντρα, μεσολαβεί μία ακόμα αγωνιστική. Η Μπόρνμουθ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπλάκμπερν που βρίσκεται μία θέση χαμηλότερα από αυτές των play-offs και «καίγεται» για τη νίκη, ενώ η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σουόνσι (30/4, 17:00).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα