Η βρετανική κυβέρνηση δημιουργεί ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή για την εποπτεία του ποδοσφαίρου!

Newsroom
Η βρετανική κυβέρνηση δημιουργεί ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή για την εποπτεία του ποδοσφαίρου!

bet365

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή στο ποδόσφαιρο, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την οικονομική και διοικητική εποπτεία των συλλόγων.

Αλλαγές στην ποδοσφαιρική σκηνή ανακοίνωσε το Υπουργείο Ψηφιακής, Πολιτισμού, Μέσων και Αθλητισμού (DCMS) της Αγγλίας.

Όπως έγινε γνωστό, η βρετανική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη ρυθμιστική αρχή για το ποδόσφαιρο, η οποία θα υποστηρίζεται νομοθετικά προκειμένου να ελέγχει τις καταστατικές εξουσίες και να είναι σε θέση να παρέχει αδειοδοτήσεις ή να επιβάλλει πρόστιμα σε συλλόγους.

Συν τοις άλλοις θα είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση υποψήφιων επενδυτών και αγοραστών που εποφθαλμιούν ομάδες της χώρας, ενώ θα εξετάζει διευθυντές και ιδιοκτήτες σε συνεχή βάση.

Ουσιαστικά πρόκειται να ελαφρύνει το βάρος από τις Premier League, English Football League και FA που είναι επιφορτισμένες με τους προαναφερθέντες ελέγχους, ενώ παράλληλα θα είναι εξουσιοδοτημένη να ασκεί οικονομική εποπτεία στις ομάδες, συλλέγοντας πληροφορίες και έγγραφα που αποδεικνύουν την ευρωστία και την ομαλότητα στα οικονομικά των συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα