Λίβερπουλ: Ο Κλοπ δεν άφηνε από την αγκαλιά του τον ήρωα Οριγκί (vid)

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ δεν άφηνε από την αγκαλιά του τον ήρωα Οριγκί (vid)

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ δεν άφηνε από την αγκαλιά του τον ήρωα Οριγκί (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλόπ δεν άφηνε από την αγκαλιά του τον Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον.

Ο Βέλγος επιθετικός «σφράγισε» τη νίκη κόντρα στην Εβερτον (2-0) και διατήρησε την ομάδα του ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου! Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην ήταν ευτυχισμένος με την απόδοση του Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» με προορισμό το Μιλάνο για λογαριασμό των «ροσονέρι».

Ο Γερμανός τεχνικός έτρεξε και αγκάλιασε τον 27χρονο στράικερ προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το γκολ που σημείωσε και για το κρίσιμο τρίποντο που έδωσε στους «Reds». Μάλιστα, στις δηλώσεις του, ο Κλοπ αποθέωσε τον Οριγκί λέγοντας πως θα του λείψει απίστευτα.

«Ποτέ δεν θα μου λείψει ένας παίκτης περισσότερο από τον Ντιβόκ Ορίγκι, θα εκραγεί όπου κι αν πάει, είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Είναι θρύλος και θα μείνει θρύλος για πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα