Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κλείδωσε» play-offs και κυνηγά απευθείας άνοδο στην Premier League (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κλείδωσε» play-offs και κυνηγά απευθείας άνοδο στην Premier League (vid)

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κλείδωσε» play-offs και κυνηγά απευθείας άνοδο στην Premier League (vid)

bet365

Αποστολή (σχεδόν) εξετελέσθη! Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πιτέρμπορο, κλείδωσε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη συμμετοχή στα play-offs και χάρη στην ισοπαλία της Μπόρνμουθ έχει βάσιμες ελπίδες μέχρι και σε απευθείας άνοδο στην Premier League!

Το όνειρο της επιστροφής στην Premier League μετά από 23 χρόνια αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο στη φετινή της συγκομιδή με το διπλό στην έδρα της Πιτέρμπορο (0-1) και τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς «δούλεψαν» για να κλειδώσει κατά 99% την είσοδο στα play-offs και να κρατήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της ακόμα και για απευθείας άνοδο στις εναπομείνασες αγωνιστικές!

Η αρμάδα του Στιβ Κούπερ απέδρασε χάρη στο γκολ του Σάριτζ, ο οποίος είχε σκοράρει και στην άνετη επικράτηση κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το τρίποντο. Ένα τρίποντο που την έστειλε στους 73 βαθμούς και ουσιαστικά στα play-offs, αφού έχει δύο ματς περισσότερα από τις Λούτον και Σέφιλντ και βρίσκεται στο +7 από την 7η Μίλγουολ (οι θέσεις 3-6 οδηγούν στα play-offs).

Για να μείνει εκτός play-offs, δηλαδή, η Φόρεστ πρέπει να κατορθώσει το ακατόρθωτο, να μην πάρει κανέναν βαθμό στα εναπομείναντά της παιχνίδια, να την προσπεράσουν Λούτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και το πλέον αδιανόητο: να κάνει το 3x3 η 8η Μίντλεσμπρο, ώστε να την πιάσει στην ισοβαθμία, παράγοντας στον οποίο αυτή τη στιγμή υστερεί κατά 21 γκολ! Αδύνατον από κάθε άποψη.

Αντίθετα, όμως, δεν είναι καθόλου αδύνατον πια να κατακτήσει την 2η θέση! Η Μπόρνμουθ γλίτωσε την ήττα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων από την Φούλαμ με γκολ στο 90+8' (1-1) κι έτσι η διαφορά της Νότιγχαμ από τα Κεράσια έπεσε στους πέντε βαθμούς, έχοντας αμφότερες 42 παιχνίδια και τη μεταξύ τους αναμέτρηση προγραμματισμένη για τις 3 Μαΐου!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα