Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμαρτυρία οπαδών έξω από το προπονητικό κέντρο κατά των Γκλέιζερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμαρτυρία οπαδών έξω από το προπονητικό κέντρο κατά των Γκλέιζερ

Βασίλης Μπαλατσός
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμαρτυρία οπαδών έξω από το προπονητικό κέντρο κατά των Γκλέιζερ

bet365

Περίπου 30 οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από το προπονητικό κέντρο του κλαμπ κατά της οικογένειας Γκλέιζερ αλλά και των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να αντέξουν το... βάρος της φανέλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ακόμα μια απογοητευτική σεζόν και οι οπαδοί της ομάδας «βράζουν» κυρίως με τη διοίκηση της οικογένειας Γκλέιζερ αλλά πλέον στη... δίνη του κυκλώνα έχουν μπει και αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν απογοητεύσει με την απόδοση τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) περίπου 30 οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από το προπονητικό κέντρο του κλαμπ με πανό και συνθήματα κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας και απαιτούσαν να πουλήσουν τις μετοχές τους και να «απαλλάξουν» την ομάδα από την παρουσία τους. Οι οπαδοί στοχοποίησαν και ποδοσφαιριστές με πανό που ανέφερε: «Ντροπή. Δεν μπορείτε να φοράτε τη φανέλα».

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, όμως η διαμαρτυρία ήταν «ειρηνική» και η κατάσταδη δεν ξέφυγε. Το αγγλικό κλαμπ ανέφερε: «Υπήρξε μια μικρή και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο του Carrington. Σεβόμαστε τις απόψεις των οπαδών και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ενίσχυση της δέσμευσής μας μαζί τους».

H oμάδα του Ράλφ Ράγκνικ προέρχεται από την εντός έδρας «γκέλα» με τη Λέστερ και την ήττα από τη Έβερτον, η οποία βρίσκεται σε «τροχιά» υποβιβασμού. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην έβδομη θέση της Premier League, απέχει έξι βαυμούς από την τέταρτη Τότεναμ και και τρεις από την πέμπτη Άρσεναλ, με τους «Κανονιέρηδες» να έχουν ματς λιγότερο.

@Photo credits: Twitter: Gerry_Deakin

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα