Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-1: Ακόμα δυο χαμένοι βαθμοί... (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ 1-1: Ακόμα δυο χαμένοι βαθμοί... (vid)

bet365

Ακόμα δυο χαμένοι βαθμοί για τη Γιουνάιτεντ, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λέστερ. Εμεινε πίσω στη μάχη της τετράδας η Μάντσεστερ, η οποία έπαιξε χωρίς τον Κριστιάνο.

Με τον Κριστιάνο να μένει εκτός αποστολής (συμπτώματα γρίπης), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λέστερ εντός έδρας κι έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της τετράδας. Η ομάδα του Ράνγκνικ ήταν κάκιστη, γλίτωσε τα… χειρότερα, ενώ έμεινε στο -4 από την Άρσεναλ, έχοντας και δυο ματς περισσότερα.

Η Γιουνάιτεντ με τον Μπρούνο Φερνάντες στην επίθεση, μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να βρει χώρους. Ο Πορτογάλος και ο Ελάνγκα προσπάθησαν, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27ο λεπτό για να δούμε φάση. Ο Φοφανά έκανε το λάθος, ο Φρεντ μοίρασε ιδανικά, αλλά ο Μπρούνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σμάιχελ. Η Λέστερ απάντησε άμεσα, αφού στο 31' πλησίασε στο γκολ, όταν από εξαιρετική ανάπτυξη, ο Μπαρνς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Ράσφορντ πέρασε στην επίθεση, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, αλλά τα κενά στην άμυνα έδωσαν χώρους και ευκαιρίες στις «Αλεπούδες». Ετσι, στο 63ο λεπτό ήρθε το... σοκ για τη Μάντσεστερ. Λάθη στον άξονα, ο Μάντισον έκανε υπέροχη σέντρα και ο Ιεανάτσο με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Γιουνάιτεντ πίεσε ασφυκτικά και ισοφάρισε στο 66ο λεπτό. Ο Σμάιχελ απέκρουσε το πρώτο σουτ του Μπρούνο, όμως ο Φρεντ πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Κι όμως, η Λέστερ ήταν αυτή που κυριάρχησε μέχρι το τέλος του ματς. Στο 71΄ο Ιεανάτσο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έσκαψε, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ενα λεπτό αργότερα, ο Ντε Χέα έκανε την επέμβαση της σεζόν σε κεφαλιά του Φοφανά, κρατώντας έτσι «όρθια» την ομάδα του. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, ενώ είδε στο 80' τον Μάντισον να σκοράρει. Ωστόσο, το φάουλ του Ιεανάτσο στον Βαράν έφερε και την ακύρωση του τέρματος. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τη Μάντσεστερ να χάνει ακόμα δυο βαθμούς...

Βαθμολογία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα