Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 1-0: Το γκολ του Μανέ την έφερε ξανά στο -3!

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 1-0: Το γκολ του Μανέ την έφερε ξανά στο -3!

bet365

Το γκολ του Μανέ ήταν αρκετό για τη Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε δύσκολα της Γουέστ Χαμ με 1-0 και βρέθηκε ξανά στο -3 από τη Σίτι.

Η Λίβερπουλ δεν έπεισε αμυντικά, όμως αυτό δεν της κόστισε! Το γκολ του Μανέ ήταν αρκετό για να λυγίσει τη Γουέστ Χαμ, να δώσει τους τρεις βαθμούς στους Reds και να τους φέρει ξανά στο -3 από τη Σίτι. Θυμίζουμε, οι «Πολίτες» με το αυριανό (6/3) ντέρμπι του Μάντσεστερ θα έχουν ξανά ένα ματς περισσότερο.

Σούπερ ημίχρονο με λυτρωτή τον Μανέ!

Ενα γεμάτο πρώτο 45λεπτο στο Ανφιλντ, με εξαιρετικό ρυθμό, δύναμη, πολλές φάσεις κι ένα γκολ για τους Reds. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό ο Φαμπιάνσκι είχε μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ με τον Σαλάχ. Δέκα λεπτά αργότερα, οι Reds είχαν διπλή ευκαιρία, όμως Ντίας και Σαλάχ δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ όσο πειστική ήταν στην επίθεση, τόσο αμυντικά παρουσίαζε κενά. Μάλιστα, στο 14΄ο Αντόνιο βρήκε χώρο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αλισον. Η Λίβερπουλ πατούσε γκάζι, αλλά δεν είχε τον τρόπο να βρει δίχτυα. Ολα αυτά μέχρι το 27ο λεπτό, όταν ο Μανέ έδωσε το προβάδισμα. Ο Σενεγαλέζος μπήκε στην πορεία της σέντρας - σουτ του Άρνολντ και πέτυχε το 1-0.

Ηταν η 16η ασίστ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις για τον διεθνή μπακ, στην καλύτερή του συγκομιδή με τα «κόκκινα». Ο ρυθμός εξαιρετικός και στο δίλεπτο 38'-39' είχαμε δυο μεγάλες φάσεις. Σαλάχ και Ντίας δεν μπόρεσαν από πολύ κοντά να σκοράρουν, με τη Γουέστ Χαμ να απαντά με τρομερή ευκαιρία. O Φορνάλς έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Άλισον, κατάφερε να «τσιμπήσει» την μπάλα πάνω από το κορμί του Βραζιλιάνου, αλλά ο Αλεξάντερ Άρνολτ με απίθανο σπριντ έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή!

Το πίστεψε η Γουέστ Χαμ, αλλά…

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, η Λίβερπουλ με κατοχή 70%, αλλά η Γουέστ Χαμ παρέμενε αρκετά επικίνδυνη. Οι Reds θα μπορούσαν στο 64' να σφραγίσουν το τρίποντο, αλλά η έμπνευση του Ντίας πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνσκι. Οι Λονδρέζοι εκμεταλλευόντουσαν τα κενά σε κάθε ευκαιρία κι έβαζαν δύσκολα.

Μάλιστα, στο 70' πλησίασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Σούτσεκ γύρισε για τον Λαντσίνι , όμως ο Αργεντινός φάτσα με το τέρμα... κατάφερε να αστοχήσει. Οσο οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν γκολ τόσο τα «Σφυριά» έπαιρναν... θάρρος. Ετσι, στο 80ο λεπτό βρέθηκαν ξανά κοντά στην ισοφάριση, με τον Αντόνιο να αποφεύγει τον Ρόμπερτσον, αλλά τον Κεϊτά να του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα!

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά (90' Μίλνερ), Σαλάχ (79' Σαλάχ), Ντίας, Μανέ.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τζόνσον, Ντόουσον, Ζουμά, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Λαντσίνι, Φορνάλς (90+3' Τσέστερς), Μπόουεν (53' Μπενραχμά), Βλάσιτς (61' Νομπλ), Αντόνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα