Αμπράμοβιτς - Τσέλσι: «Πήρα την απόφαση, πουλάω την ομάδα»

Αμπράμοβιτς - Τσέλσι: «Πήρα την απόφαση, πουλάω την ομάδα»

Αμπράμοβιτς - Τσέλσι: «Πήρα την απόφαση, πουλάω την ομάδα»

bet365

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς βγήκε μπροστά και επιβεβαίωσε πως πήρε την οριστική απόφαση να πουλήσει την Τσέλσι. Κρίσιμη εβδομάδα...

Η Τσέλσι πωλείται! Αυτό είναι γεγονός κι επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρώσος μεγιστάνας βγήκε μπροστά, πήρε θέση και τόνισε πως είναι έτοιμος να παραχωρήσει την ομάδα της καρδιάς του, το σύλλογο που εκτόξευσε και τον έφερε δυο φορές στην κορυφή της Ευρώπης.

«Η πώληση του κλαμπ δεν θα επιταχυνθεί, αλλά θα ακολουθήσει την απαιτούμενη διαδικασία. Δεν θα ζητήσω να αποπληρωθεί κανένα δάνειο. Η Τσέλσι για μένα ποτέ δεν είχε να κάνει με επιχειρήσεις ή χρήματα, αλλά με το πηγαίο πάθος μου για τον σύλλογο και το παιχνίδι. Επιπλέον, έχω συμβουλεύσει την ομάδα μου να στήσει μια φιλανθρωπική διοργάνωση, όπου όλα τα καθαρά έξοδα της αγοράς θα δωριστούν προς όφελος των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτή η βοήθεια θα περιλαμβάνει σημαντικούς πόρους για τις επείγουσες και άμεσες ανάγκες των θυμάτων, όπως και την υποστήριξη της μακροχρόνιας αποκατάστασης.

Παρακαλώ πρέπει να καταλάβετε ότι ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω και με πονάει που αποχωρίζομαι τον σύλλογο με αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση λειτουργεί προς το συμφέρον του συλλόγου.

Ελπίζω ότι θα μπορέσω να επισκεφθώ το Στάμφορντ Μπριτζ μια ακόμα φορά για να αποχαιρετήσω όλους εσάς από κοντά. Ήταν προνόμιο μιας ολόκληρης ζωής να είμαι μέρος της Τσέλσι και είμαι περήφανος για όλα τα κατορθώματα που πετύχαμε μαζί. Η Τσέλσι και οι υποστηρικτές της θα είναι για πάντα στην καρδιάμου.
Σας ευχαριστώ, Ρόμαν».

Ο Αμπράμοβιτς έχει αναθέσει την πώληση της ομάδας στην τράπεζα, Raine Group, καθώς προτιμά να βρεθεί αγοραστής από τις ΗΠΑ και όχι από την... Ελβετία. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι φέρεται να πουλάει σιγά – σιγά τις κατοικίες που έχει στο όνομά του στο Λονδίνο και θέλει ν' αποχωρήσει ολοκληρωτικά από την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. Θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και τις κυρώσεις που ενδεχομένως θ' αντιμετώπιζε λόγω του πολέμου των Ρώσων στην Ουκρανία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα