Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ 4-1: Αγριεμένοι Άγιοι στο 2022 (vid)

Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ 4-1: Αγριεμένοι Άγιοι στο 2022 (vid)

bet365

Άργησε να κάνει ποδαρικό, αλλά το έκανε να... μετράει η Σαουθάμπτον, κυριαρχώντας επί της Μπρέντφορντ με το εμφατικό 4-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής.

Νέα χρονιά, νέος ιδιοκτήτης και η ανανέωση είχε ως αποτέλεσμα το πιο άνετο βράδυ της Σαουθάμπτον στη φετινή Premier League. Υπό το βλέμμα του Σέρβου επιχειρηματία, Ντράγκαν Σόλακ που ανέλαβε πρόσφατα το κλαμπ, οι Άγιοι παρουσιάστηκαν αγριεμένοι στο 2022 και έκαναν ποδαρικό με εντυπωσιακή τεσσάρα (4-1) επί της Μπρέντφορντ, στο ματς της 18ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού.

Για πρώτη φορά στη σεζόν η Σαουθάμπτον νίκησε με πάνω από ένα γκολ διαφορά και φρόντισε να χτίσει από νωρίς τις προϋποθέσεις για το τρίποντο. Ο Μπεντνάρεκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' από την ασίστ του Γουόρντ-Πράουζ, οι Μέλισσες απάντησαν με τον Γιάνελτ στο 23', ωστόσο, το αυτογκόλ του Φερνάντεθ έβαλε ξανά μπροστά τη Σαουθάμπτον πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Και στο 49', το πρώην «διαμάντι» της Τσέλσι, Αρμάντο Μπρόγια έλαμψε για άλλη μια φορά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός σκόραρε και στο τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι που ξεκινά βασικός στην Premier League κι έγινε ο νεότερος που πετυχαίνει αυτό το 4Χ4 και πρώτος μετά τον Ντιέγκο Κόστα από το 2014.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσε Άνταμς στο 70ο λεπτό, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη που έστειλε τους Αγίους στη μέση της βαθμολογίας, αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα