Έρικσεν: Στο «στόχαστρο» δέκα ομάδων, οι τρεις από την Premier League

Έρικσεν: Στο «στόχαστρο» δέκα ομάδων, οι τρεις από την Premier League

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα με την καρδιά του, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και σύμφωνα με τη «Marca» ο ατζέντης του είναι σε επαφές με δέκα ομάδες για μεταγραφή εντός Ιανουαρίου!

Η περιπέτεια της υγείας του που σόκαρε τον πλανήτη αποτελεί παρελθόν για τον Κρίστιαν Έρικσεν. Στην πρόσφατη και πρώτη συνέντευξή του μετά την καρδιακή ανακοπή τον περασμένο Ιούνιο, ο πολύπειρος Δανός χαφ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και τον μεγάλο του στόχο που είναι να παίξει με την εθνική στο Μουντιάλ του 2022.

Για να το κάνει αυτό, βέβαια, προέχει πρώτα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και σύμφωνα με την «Marca», οι «μνηστήρες» έχουν σχηματίσει... ουρά για την απόκτησή του, με δέκα ομάδες να είναι στο κυνήγι της απόκτησής του.

Περίπου έναν μήνα μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ, λόγω του κανονισμού του ιταλικού ποδοσφαίρου που απαγορεύει σε έναν παίκτη να αγωνίζεται με βηματοδότη, ο 31χρονος φέρεται να έχει προτάσεις από την πατρίδα του (Δανία), από την Ολλανδία όπου ξεκίνησε την καριέρα του με τον Άγιαξ, καθώς και από την Premier League, στην οποία πέρασε τα καλύτερα χρόνια του με τη φανέλα της Τότεναμ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τρεις διαφορετικές ομάδες του Νησιού έχουν «χτυπήσει» την πόρτα του Έρικσεν, καθώς αξιολογούν την περίπτωσή του ως μια μεγάλη μεταγραφική ευκαιρία από τη στιγμή που ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς και αναγνωρισμένης ποιότητας κυκλοφορεί ελεύθερος και σε καλή ηλικία.

Το σίγουρο είναι ο Δανός βρίσκεται ξανά σε φόρμα, προπονείται καθημερινά, αποδεικνύει και μέσω Instagram ότι ακόμη... μιλάει στη μπάλα και τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες αναμένεται να καταλήξει στον ιδανικό του προορισμό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα